Bewegingsonderwijs

Meester Tycho

Mijn naam is Tycho Demmink, ik geef de gymlessen aan de groepen 3 t/m 8 van de Ontdekking. Naast de gymlessen geef ik voor voor ’S-PORT verschillende na-schoolse sport activiteiten/toernooien. Ook help ik u graag als uw kind niet weet welke sport hij/zij wil gaan doen.

   

Juf Manon
Mijn naam is Manon Theeuwen, ik geef de gymlessen op woensdag aan de groepen 5 en 6 van KC de Ontdekking. Naast de gymlessen geef ik vanuit ’S-PORT verschillende na-schoolse sport activiteiten zoals Gymplus en Pukkiesport. Ook help ik u graag als uw kind niet weet welke sport hij/zij wil gaan doen of vragen heeft over een inschrijving.

Gemeente ’s-Hertogenbosch werkt samen met ’S-PORT aan een gezonde en actieve leefstijl voor kinderen t/m 12 jaar. We willen zoveel mogelijk kinderen boeien met sport en bewegen. Doen we het goed dan beweegt ieder kind iedere dag minimaal één uur!
Scholen zijn een belangrijke partner. Daar vindt het bewegingsonderwijs plaats en is een rol weggelegd om kinderen en hun ouders te stimuleren voldoende te bewegen.

‘S-PORT activiteiten in wijk west;
Plein actief!
Gymplus
Pukkie sport
Kidsclub
Meidenclub
Sportinstuif
Basketbal
Kijk voor meer informatie op www.s-port.nl

Heeft u de financiële middelen niet om uw kind te laten sporten kan ik als gymleraar het jeugdsportfonds aanvragen.
JEUGDSPORTFONDS ……… “IEDER KIND MOET KUNNEN SPORTEN!”
Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en benodigde sportattributen tot een maximum van €225 per kind per jaar. Aanvragen om een kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds kunnen alleen via onze site gedaan worden door een professional uit het onderwijs, de sport, hulpverlening en gezondheidzorg; zij zijn de zogenaamde intermediairs van het Jeugdsportfonds. Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Op onze site vindt u informatie voor ouders, aanvragers (intermediairs), sportverenigingen en gemeenten waar onze organisatie vertegenwoordigd is.

www.jeugdsportfonds.nl