Kanteel Kinderopvang

Kinderen zijn de toekomst! Daar staan we bij Kanteel voor. In alles wat wij doen zijn wij gericht op een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Net zoals thuis maar dan anders, vaak in voorbereiding en aanvulling op het basisonderwijs. Bij Kanteel vind je een fijne uitdagende plek waar spelenderwijs ontwikkelen en leren ónze professionele verantwoordelijkheid is.

Wil je meer weten over Kanteel? Kijk dan op www.kanteel.nlWil jij eens komen kijken? Maak gerust een afspraak, wij maken graag tijd voor jullie vrij.

Het moderne gebouw biedt allerlei speelmogelijkheden voor jouw kind. Samen met andere kinderen kunnen ze spelen in de speelhal (gymzaal), of mee doen met activiteiten in het open leercentrum, theater of atelier. Kanteel biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar en is gevestigd op de begane grond van het gebouw.Iedere groep heeft direct toegang tot de speelplaats. Aan alle kinderen is gedacht; samen hebben ze voldoende speelruimte om de wereld om hun heen te verkennen.