Aanmelding kinderen

Kinderopvang

Voor informatie over de kinderopvang verwijzen we graag naar de website van Kanteel, hier kunt u zich direct inschrijven. Voor plaatsing in de kinderopvang geldt dat het kind minimaal 6 weken oud moet zijn en bij plaatsing in het peuterarrangement 2,5 jaar.

 

Basisschool

Vanaf 4 jaar mogen kinderen starten op de basisschool.

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertellen we kort wat het Jenaplanonderwijs op de Ontdekking inhoudt. Voor een afspraak voor een rondleiding kunt u telefonisch 073-8507730 of via de mail contact opnemen met Anja Thijssen directie@kcdeontdekking.nl en vanaf 1/1 2021 met Demi Wouters, onderbouwcoordinator demi@kcdeontdekking.nl

Wij vragen u om uw kind (eren) een jaar van te voren aan te melden.

Na de rondleiding ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw kind kunt inschrijven voor de basisschool. Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt krijgt het van ons een uitnodiging om een aantal dagdelen te komen oefenen in de toekomstige stamgroep.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen naar info@kcdeontdekking.nl t.a.v. Mila van Duijnhoven.

Wilt u zich inschrijven voor de naschoolse opvang (BSO) dan kunt u terecht bij de afdeling relatiebeheer van Kanteel Kinderopvang via telefoonnummer 073-8519999