Aanmelding kinderen

Kinderopvang

De plaatsing kan van start gaan wanneer uw kind minimaal 5 weken oud is. Bij plaatsing in het peuterarrangement is de minimale leeftijd 2,5 jaar.

Voorafgaand aan de start kunt u een rondleiding aanvragen door te mailen naar kdvontdekking@kanteel.nl. Via de website van Kanteel leest u meer informatie over de opvang en via deze site kunt u zich tevens inschrijven. Na het inschrijven zal er enkele weken voor de start vanuit de groep contact met u worden opgenomen om een kennismakingsgesprek en wendagen te plannen. 

Bij vragen over plaatsing en tarieven verwijzen we u graag door naar Relatiebeheer: relatiebeheer@kanteel.nl

 

Basisschool

Vanaf 4 jaar mogen kinderen starten op de basisschool.

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertellen we kort wat het Jenaplanonderwijs op de Ontdekking inhoudt. Voor een afspraak voor een rondleiding kunt u telefonisch 073-8507730 of via de mail contact opnemen met Mariëlle Wirth directie@kcdeontdekking.nl en/of met Demi Wouters, onderbouwcoordinator: demi@kcdeontdekking.nl

Wij vragen u om uw kind(eren) een jaar van tevoren aan te melden.

Na de rondleiding ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw kind kunt inschrijven voor de basisschool. Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt, krijgt het van ons een uitnodiging om een aantal dagdelen te komen oefenen in de toekomstige stamgroep.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen naar info@kcdeontdekking.nl, t.a.v. Sandra Verhoeven.